Rivista di cuncepimentu
Rivista di cuncepimentu
Casa Privata

The Cube

Casa Privata Per creà una sperienza di vita di qualità è ridefinisce l'immagine di un edifiziu residenziale in Kuwait, mantenendu e esigenze climatiche è a privacy necessità da a cultura araba, eranu i principali sfidi di u designer. A Cube House hè un edificio di struttura di cimentu / acciaio in quattru piani basatu nantu à a sottumissione è a sottrazione in un cubu chì crea una sperienza dinamica trà spazii interni è esterni per godere a luce naturale è a vista di u paisaghju in tuttu l'annu.

Agriturismo

House On Pipes

Agriturismo Una reta di tuberi d'acciaio esvelti disposti in modu scunfinitu minimizza l'emprentu di l'edificazione à u mumentu chì furnisce a rigidità è a stabilità per elevà l'area di vita sopra quì. In cunfurmità cù l'approcciu di l'icona minimalista, sta casa hè stata pensata in u quadru di l'arburi esistenti per riduce u guadagnu internu di calore. Ci hè statu ancu più aiutatu da a staggione intenziunata di i blocchi di cendri Fly annantu à a facciata cù u vuidu resultante è l'ombra chì rinfresenu naturalmente l'edificiu. L'elevazione di a casa hà assicuratu ancu chì u Paisaghju era ininterrottu è chì e viste ùn eranu senza restrizioni.

Casa

Basalt

Casa Custruitu per un cunfortu è eleganti. Stu disignu hè veramente interessante è notevule per dentro è fora. E caratteristiche include u lignu di quercia, i finestri fatti per purtà assai sole, è hè calmante per l'ochji. Hè fascinante da a so bellezza è a tecnica. Una volta vi sò in questa casa, ùn si pò ricurdà micca a serenità è a sensazione di oasi chì vi piglia. A brisa di l'arburi è u circondu cù e raghji di u sole fa di sta casa un locu unicu per campà in luntanu da a vita occupata di a cità. A casa Basaltu hè custruita per piacè è accoglie una varietà di persone.

U Cuncepimentu Di U Giardinu È Di U Giardinu

Shimao Loong Palace

U Cuncepimentu Di U Giardinu È Di U Giardinu Utilizendu una lingua raziunale naturale è fluente una urganizazione ragiunabile di u paisaghju, i cortini sò cunnessi unu à l'altru in dimensioni multiple, perforate l'una cù l'altru è cunvertite senza problemi. Utilizendu a strategia verticale abilmente, a differenza di altezza di 4 metri serà invertita in u puntu culminante è a funzione di u prughjettu, creendu un paisaghju di cortile naturale cù un livellu multiplu, artisticu, vivente.

A Rinnuvazione Di U Molo

Dongmen Wharf

A Rinnuvazione Di U Molo U molo di Dongmen hè un molo di u millenniu annantu à u fiume mare di Chengdu. A causa di l'ultima ronda di "rinnuvamentu di a città vecchia", a zona hè stata essenzialmente demolita è ricustruita. U prugettu hè di prisentà una stampa storica gloriosa per l'interventu di l'arti è di e tecnulugia nove nantu à un situ culturale di città chì hè sparitu di fondu, è di attivà è di investisce l'infrastruttura urbana di sonnu longu in u duminiu publicu urbanu.

Hotel

Aoxin Holiday

Hotel L'hotel hè situatu in Luzhou, Pruvincia di Sichuan, una cità assai cunnisciuta per u so vinu, chì u so designu hè ispiratu da a caverna vitivinica locale, un spaziu chì evoca una forte vulintà di esplurà. U lobby hè a ricustruzione di a caverna naturale, chì a sua cunnessione visuale estesa u cuncettu di a caverna è a trama urbana lucale à l'hotel internu, furmendu cusì un purtadore culturale distintivo. Valutemu u sentimentu di u passageru quandu dorme in hotel, è spergu ancu chì a trama di u materiale è ancu l'atmosfera creata pò esse percepita in un livellu più profundo.